duminică, mai 28, 2023
AcasăDiasporaZi cu soare, jocuri, jucării, dulciuri și copii

Zi cu soare, jocuri, jucării, dulciuri și copii

O duminica frumoasă , 13 iunie curent, în sânul naturii, în parcul din orașul Fribourg, Elveția, unde Asociaţia „Miorița” și comunitatea de moldoveni au organizat Ziua Copiilor cu starturi vesele, jocuri interactive și activități culturale .

Oaspeți de onoare fiind Excelența Sa dna Ambasador al Republicii Moldova în Confederația Elvețiană Tatiana Molcean și dl Igor Zaharciuc, Prim Secretar, care au bucurat copiii cu cărți ale poeților din R Moldova.

Dna Ambasador a ținut să menționeze că „evenimentul a constituit un bun prilej pentru relansarea comunicării cu reprezentanții diasporei după perioada pandemică și de reflecție asupra activităților de viitor ale comunității noastre”.

Cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, biblioteca ION CREANGĂ din Chișinău a făcut o donație de carte, fapt pentru care copiii, dar și părinții sunt extrem de recunoscători! Cei mai mici au avut parte de câte o „Albinuță” primite în dar din partea BRD .

Fericirea noastră este atunci când copiii sunt zglobii, sănătoși, plini de setea de a cunoaște, mai ales când sunt în contact cu tradițiile și obiceiurile străbune. Pentru câteva ore și cei adulți s-au simțit copii, căci copilăria sălăşluiește în sufletul fiecărui om, indiferent de vârstă!

La mulți ani, copiii Moldovei! La mulți ani, copii din toată lumea !

Rodica Gherasim

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments