sâmbătă, iunie 3, 2023
AcasăAnuntSeminar de politici dedicat lansării Foii de parcurs multianuale PNUD-OIM / 16.06.21...

Seminar de politici dedicat lansării Foii de parcurs multianuale PNUD-OIM / 16.06.21 /

Stimați membri ai diasporei,

Organizația Internațională pentru Migrație (OIM) și Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) sunt onorate să Vă invite la seminarul de politici organizat în data de 16 iunie 2021 cu ocazia Zilei internaționale a remitențelor și dedicat lansării Foii de parcurs multianuale PNUD-OIM pentru cooperarea în domeniul migrației și dezvoltării durabile în Republica Moldova.

Evenimentul este organizat în comun de OIM și PNUD, în strânsă cooperare cu Guvernul Republicii Moldova, în contextul lansării Foii de parcurs multianuale PNUD-OIM pentru cooperarea în domeniul migrației și dezvoltării. Scopul Foii de parcurs comune constă în susținerea autorităților Republicii Moldova în implementarea eforturilor de răspuns și recuperare de la criza COVID-19. Abordând vulnerabilitățile specifice ale migranților și ale populațiilor strămutate urmare a pandemiei și recunoscând că aceste grupuri fac parte din soluțiile de recuperare sustenabilă și adaptare la schimbările climatice, Foaia de parcurs promovează valorificarea capacităților migranților pentru avansarea societății și dezvoltarea economiei verzi. 

Evenimentul va putea fi urmărit pe portalul privesc.eu și pe paginile de Facebook a OIM Moldova, PNUD Moldova și BRD în data de 16 iunie 2021 cu începere de la ora 14.00 (ora Moldovei), conform Agendei anexate.

Pentru mai multe informații, Vă rog să contactați: Vitalie Varzari, asistent program Migrație și Dezvoltare, OIM, vvarzari@iom.int sau Zinaida Adam, coordonatoare program, Creștere Incluzivă, PNUD, zinaida.adam@undp.org

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments