sâmbătă, iunie 3, 2023
AcasăAlegeri în diasporăDeclarația lui Ilan Șor: Am demonstrat că sunt cel mai bun manager...

Declarația lui Ilan Șor: Am demonstrat că sunt cel mai bun manager din țară, voi dovedi că pot fi și cel mai bun prim-ministru

Partidul „ȘOR” merge în aceste alegeri pentru a câștiga și pentru a obține postul de prim-ministru al țării. Declarația aparține președintelui formațiunii, Ilan Șor, și a fost făcută la conferința de lansare a formațiunii în campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Șor a mai spus că a demonstrat deja că este cel mai eficient manager din țară și va dovedi că va fi cel mai eficient prim-ministru pe care l-a avut Republica Moldova vreodată.  

„Partidul Șor merge în aceste alegeri pentru a câștiga și pentru a obține postul de prim-ministru al țării. Eu voi fi cel mai eficient premier din istoria țării și voi putea, timp de un an, să schimb viața oamenilor în bine. La Orhei am demonstrat că cei care au votat pentru noi și au crezut în noi trăiesc cel mai bine din țară. Au făcut o alegere și acum nu le pare rău. Partidul „ȘOR” nu a fost nicio zi la guvernare, dar a reușit să facă mai multe decât toți ceilalți luați la un loc”, a spus Ilan Șor.

Ilan Șor a mai declarat că știe cum poate majora bugetul de stat, fapt ce ne permite să nu mai stăm cu mâna întinsă la organizațiile financiare internaționale.

„A doua zi după ce venim la putere vom institui monopol de stat asupra importului produselor de tutun, alcool și produselor petroliere. În câteva luni, aceste acțiuni vor duce la majorarea bugetului de stat până la nivelul în care ne vom putea permite să construim drumuri, să rezolvăm problemele sociale și să ridicăm de câteva ori nivelul de trai”, a menționat Ilan Șor. 

El a mai spus că nu promite lucruri efemere, ci lucruri concrete, reale, de care se pot bucura deja oamenii din localitățile administrate de primarii înaintați de partidul pe care îl conduce. 

„Partidul „ȘOR” nu vă propune lucruri efemere, nu vă promitem că „dacă ne veți vota pentru a 49-a oară, noi vom face neapărat ce am promis”. Nu, programul nostru electoral e alcătuit din lucruri pe care deja le-am făcut și le-am testat în multe localități și acum vrem să facem același lucru în toată țara. Înțeleg faptul că memoria colectivă este foarte scurtă, dar îi îndemn pe oameni să se gândească pe cine să aleagă la următorul scrutin: pe unii și aceeași politicieni, pentru că alții nu sunt, sau să voteze pentru Partidul „ȘOR”, care a demonstrat prin fapte ceea ce este în stare să facă. Nu vă amăgiți și nu vă faceți iluzii spunându-vă că dacă nu le-a reușit să facă ceva în trecut, cu siguranță le va reuși în viitor. Nu, prieteni. Lor nu le-a reușit nici în trecut, nu le va reuși nici în viitor”, a punctat Ilan Șor.

Sursa: http://partidulsor.md/news/ilan-sor-am-demonstrat-ca-sunt-cel-mai-bun-manager-din-%C8%9Bara,-voi-dovedi-ca-pot-fi-%C8%99i-cel-mai-bun-prim-ministru.html

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments