vineri, martie 31, 2023
AcasăAlegeri în diasporăConsiliului Politic Național al Platformei DA a aprobat listele electorale ale formațiunii

Consiliului Politic Național al Platformei DA a aprobat listele electorale ale formațiunii

Ieri, 23 mai, avut loc ședința Consiliului Politic Național al Platformei Demnitate și Adevăr în cadrul căreia a fost aprobată lista electorală a formațiunii pentru alegerile anticipate din 11 iulie 2021. 

Principiile în baza cărora au fost aleși candidații Platformei DA pentru a o reprezenta în viitorul Parlament au fost mereu aceleași: meritocrația, profesionalismul, integritatea, implicarea în lupta împotriva corupției și capacitatea de a munci în beneficiul oamenilor, pentru o țară în care să vrei să trăiești. 

Platforma DA a manifestat o atitudine extrem de serioasă în cadrul acestui proces și nu s-a grăbit să prezinte lista electorală înainte de a o fi discutat la toate nivelele și oferind timp suficient tuturor membrilor formațiunii să se expună pe marginea ofertei electorale a Platformei DA.

Andrei Năstase, președintele Platformei DA, a mulțumit tuturor pentru implicare și munca depusă, a remarcat prestația excelentă a deputaților Platformei DA în legislatura care își încheie activitatea și a remarcat că toate proiectele înregistrate în Parlament de fracțiunea Platformei DA vor fi continuate, promovate în mandatul viitor. 

Listele electorale urmează a fi depuse la CEC în așa fel încât Platforma DA să poată demara campania electorală pentru a fi și mai reprezentativă în forul legislativ al Republicii Moldova.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments