ARTICOL

Anul VIII, nr. 3, 1 – 31 martie 2016

Mai aproape, mai dulce

www.NEXUSnet.md

Mai aproape1Este campania, prin care noi, cei de la NEXUS, în luna dragostei, ne-am propus să „îndulcim” clienții noștri, să le aducem un zâmbet, o lacrimă de bucurie în ochi, să le transmitem toate gândurile bune din lume, și să micșorăm, măcar și pentru câteva clipe, distanțele dintre cei dragi. Asta fără doar și poate, numai și numai cu sprijinul partenerilor noștri care ne-au oferit acele „surprize dulci”, pe care echipele NEXUS le-au livrat cu succes la timpul și locul potrivit.

Așadar, ce trebuiau să facă participanții? Simplu – să scrie pe pagina evenimentului de pe Facebook, www.facebook.com/NEXUSMoldova, un mesaj de dragoste persoanei dragi, de restul ne-am ocupat noi și credem că nu ne-am străduit în zadar, or emoțiile celor „surprinși” sunt mai grăitoare decât orice cuvinte.

Mai mult decât atât, ne bucurăm că am izbutit să contribuim și la o frumoasă împăcare între doi îndrăgostiți. Cristi se află de mulți ani în Belgia, unde mult mai devreme a plecat mama lui. Deci, el a simțit pe propria piele ce înseamnă a crește având părinții la distanță, cuvântul „dor” fiind mai mult decât trei litere. Soarta a fost cruntă cu el când și-a pierdut prima dragoste într-un tragic accident, aceasta însă nu l-a oprit să poată iubi din nou. Astfel, deși departe, oricum și-a găsit dragostea acasă, în satul lui natal, unde a întâlnit-o pe Ilaria. Deja de doi ani tinerii încearcă să facă față greutăților pe care le implică o relație la distanță. Ilaria ne-a întâlnit foarte surprinsă. Vorba e că mai deunăzi au avut un conflict minor și nu se aștepta să primească vreun cadou. Și când colo, au apărut cei de la NEXUS cu baloane, bomboane și, bineînțeles, cu mesajul scris din toată inima de către prietenul ei, Cristi.

Mai aproape2E greu uneori să transmiți tot ce simți prin skype. Se mai întâmplă și să ne certăm, cum fără asta? ni s-a destăuinuit Ilaria.

Dar vă veți împăca acum? am întrebat-o cu o ușoară indiscreție.

Firește că da, că nici nu ne-am certat chiar tare. O mică neînțelegere și atât.

Suntem siguri că așa va fi, iar surpriza dulce oferită de către partenerii noștri a alungat orice nouraș deasupra relației lor.

„Dorul e un sentiment greu de definit, dorul înseamnă să te gindesti cu plăcere și, în același timp, cu tristețe la ființele dragi, când ele nu îți sunt aproape. Dorul e semnul unei trăiri intense, e în același timp duioșie și durere, un foc ce îți arde inima, o boală care te sfârșește. Dorul înseamnă transfigurarea ființelor iubite în absența lor, e dovada prezenței ei de neșters în sufletul și conștiința ta. Dorul e un sentiment greu de descris, dar oricum l-ai simți, fii sigur că orice mesaje de dor vei transmite, ele vor ajunge direct în inima ființelor noastre dragi” – este un frumos mesaj de la Veronica și Dumitru, doi tineri aflați de mulți ani în Franța, dar care au ținut să-și felicite părinții cu acest frumos prilej cum este Ziua Dragostei.

Acum au ocazia să vină mai des, zice înduioșată Ecaterina, mama lui Dumitru, dar prima perioadă nu-i puteam vedea cu anii. E greu când copiii pleacă departe de casă, dar acum știu că am la cine apela pentru a găsi răspuns în privința a tot ce ține de plecarea și aflarea peste hotare.

Pe final, dar nu în ultimul rând, aducem cele mai sincere mulțumiri partenerilor noștri locali care au făcut posibilă ca această sărbătoare să aducă lumină în inimile clienților noștri:

  • Centrul de Limbi Europene ORATORICA (Chișinău)
  • Compania Gebhardt-Construct (Cahul)
  • Compania Feramenta (Cahul)
  • Cabinetul stomatologic Denta Mostovei (Cahul)
  • Notarului public Munteanu Timofei (Cahul).

Sperăm că acesta este doar începutul unei cooperări care va aduce și mai multe roade în viitor.

Urmăriți-ne pe www.nexusnet.md și pe www.facebook.com/NEXUSMoldova!

Surprizele vor continua!

www.NEXUSnet.md