duminică, mai 28, 2023
AcasăComunicat de presaA primit refuz de intrare în țară din cauza unui act falsificat

A primit refuz de intrare în țară din cauza unui act falsificat

Polițiștii de frontieră din punctul de trecere Criva au dejucat planurile unui șofer ucrainean de a se mai afla în traficul internațional cu permisul de conducere neveridic. Audiat, tânărul a declarat că ar cunoaște despre cele depistate întrucât a intervenit cu bani suplimentari pentru adăugarea unei subcateorii în permisul de conducere. 

Incidentul a fost înregistrat pe sensul de intrare în țară când la linia de control s-a apropiat un autocamion, iar conducătorul auto a prezentat permisul de conducere care ar fi emis de autoritatea competentă din Ucraina. 
În timpul verificărilor, polițistul de frontieră a observat unii indici necaracteristici asupra permisului, fapt pentru care a fost examinat și cu tehnica din dotare. Interogat despre cele depistate, tânărul ucrainean în vârstă de 26 de ani a comunicat că intuia referitor la neveridicitatea actului pentru că din lipsă de timp și din necesitatea de a mai adăuga o subcategorie de vehicule a mai scos din buzunar două mii de grivne ucrainene. 
Ca urmare, conducătorul auto a făcut cale întoarsă din punctul de trecere Criva, așteptând să vină un coleg pentru a se urca la volanul autocamionului. Permisul de conducere a fost trimis în adresa laboratorului tehnico-juridic și în funcție de rezultatul oficial se va face încadrarea juridică a faptei.  

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments